Over

DSC_5365Na het afronden van mijn HBO -studie in 1988 heb ik een dienstverlenend bedrijf in de agrarische sector in de VS opgezet. Na 5 jaar heb ik dit bedrijf verkocht en ben toen gevraagd voor de functie van operationeel manager van een recreatiebedrijf in Nederland. Dit bedrijf bestaat uit zowel een kampeerterrein, een jachthaven, meerdere horecagelegenheden en dagrecreatie in de vorm van openbare stranden.

Na exact 5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een vergelijkbare functie, ditmaal echter voor een nog grootschaliger verblijfsrecreatiebedrijf. Naast bovenstaande exploitaties is dit bedrijf tevens sterk georiënteerd op dagrecreatie.

Tijdens bovenstaande dienstverbanden heb ik mijn MBA aan de University of Hertfordshire, UK gehaald.

In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar advisering van ondernemers in de verblijfsrecreatiesector voor wie haalbaarheidsonderzoeken, optimalisatie- en uitbreidingsvraagstukken zijn uitgevoerd.
Tevens sta ik in de sector bekend als de drijvende kracht achter de Boekingsmonitor.nl en de KERN benchmark. Deze laatste is een landelijke benchmark voor de verblijfsrecreatiesector.

Verder ben ik in opdracht van een stichting, die eigenaar is van drie verblijfsrecreatiebedrijven, verantwoordelijk voor de contacten met de pachters.

Als nevenfunctie vervul ik de rol van voorzitter van Dé Veluwse Attracties. Een samenwerkingsverband op directieniveau van de 11 grootste dagrecreatiebedrijven van Noord Gelderland. Terug.